Història

Al 3 de juliol del 1999 sota l’acord de les respectives assemblees de socis de dos clubs històrics a Sabadell, el ·Club de Futbol Can Rull« i «la Unió Rómulo Tronchoni Club de Fútbol» va néixer la nova entitat «Club de Futbol Unió Can Rull Rómulo Tronchoni«, sota la presidència de D. Luis Del Valle Fernández.

Els colors escollits van ser la samarreta arlequinada vermella i blanca, amb pantaló vermell amb banda blanca i mitgetes vermelles amb volta blanca.

L’Escut representa les entitats de les quals va néixer el club, amb la capçalera blanca i verda amb la pilota de futbol al centre. A la part mitjana l’arlequinada vermella i groga amb la banda blava. A la part dreta amb fons blau una ceba blanca representant la ciutat de Sabadell. I finalment a sota la senyera representant la terra catalana.

El nostre futbol base

Actualment, són més de 500 nens i nenes els que trobem al nostre club. Una gran quantitat de jugadors que opten per formar-se i créixer com a jugadors i persones sota el nostre escut. Aproximadament són 70 els entrenadors i entrenadores que s’esforcen dia a dia per educar als nens i nenes en tots els aspectes, compartint tots i totes la mateixa passió, EL FUTBOL.

Imatges històriques

Imatges del torneig memorial de Manuel Luque i Alex Gallardo